Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Crucea Mântuirii Neamului Românesc care a fost donată acum doi ani de o familie din Oneşti, a devenit Crucea Mântuirii Neamului

 Se plâng că au pierdut unul dintre simbolurile românismului de pe pământul basarabean. Crucea Mântuirii Neamului Românesc din Nisporeni a fost trecută în gestiunea Mitropoliei Moldovei şi se numeşte acum Crucea Mântuirii Neamului. Indignarea vine din partea persoanelor care au contribuit financiar pentru instalarea monumentului.

Foto: Actiunea 2012

Crucea Mântuirii Neamului Românesc a fost donată poporului nostru acum doi ani de o familie din Oneşti, Judeţul Bacău. Fondurile pentru lucrările de instalare a monumentului au fost în cea mai mare parte colectate de la cetăţenii care şi-au dorit un simbol al românismului pe teritoriul ţării noastre.
Acum câteva luni, coordonatorii proiectului din România au dat alarma: crucea a fost trecută în gestiunea Mitropoliei Moldovei.
Responsabil de acest lucru ar fi fost Veaceslav Ţâbuleac, directorul postului de radio "Vocea Basarabiei", care iniţial se angajase să întreţină monumentul. În replică, Ţâbuleac spune că întreţinerea Crucii Mântuirii Neamului Românesc era prea costisitoare, de aceea a fost nevoit să o predea Episcopiei de Ungheni...Adevarul Moldova

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide