Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Mieii sunt așteptați în hala special amenajată din Piața Onești 0 Comments

By Admin
luni, 8 aprilie 2013 | Posted in

Anul acesta, pentru că Paștele Catolic a fost prea devreme și miei au fost prea mici, în hala special amenajată din Piața Onești nu a venit nici un producător.

Hala de miei este singura din județ care corespunde standardelor cerute și, cel mai probabil, aceasta se va deschide înainte de Paștele Ortodox. „Nu am avut solicitări cu privire la amenajarea spațiului pentru sacrificarea mieilor. În fiecare an, în urma solicitărilor, noi, ca reprezentanți ai administrației pieței, am amenajat spațiul, l-am dotat din punct de vedere sanitar-veterinar să corespundă normelor, dar în acest an îl vom amenaja pentru Paștele Ortodox, când, cu siguranță, vor fi mai multe cereri. Acum miei sunt mici, de 4-5 kilograme, și nu îi sacrifică nimeni. Hala pentru sacrificat miei o vom deschide cu o săptămână înaintea Paștelui Ortodox,” a declarat Maria Lupu, director al Pieței Onești.

Sursa: Ziarul Ora25

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Mieii sunt așteptați în hala special amenajată din Piața Onești"