Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

"VIATA DE CIMITIR" la Onesti

Există viață și după moartePiesa „Viaţă de cimitir” este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, ce face legătura între cele două vieţi: viaţa celor vii şi viaţa celor ce nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morală şi totodată plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii şi morţi, subiect la finalul căruia vom afla care sunt de fapt cei vii! Așadar, nu rataţi ocazia de a fi martorii unei seri speciale, a divertismentului garantat. O reprezentaţie unică prin intermediul căreia veţi descoperi cu siguranţă secretele ce se ascund în spatele vieţii de cimitir.
Va fi ceva neobişnuit, surprinzător pentru noi, spectatorii unei comedii romantice, să ne lăsăm purtaţi din lumea noastră în… lumea cealaltă, să înţelegem că asta este de fapt viaţa, iar noi, oamenii, suntem nişte „eterni naivi” care nu ştim să preţuim fiecare clipă ce trece pe lângă noi. Personajul principal al piesei este Moartea, rol interpretat cu dăruire şi talent de Rodica Popescu Bitănescu.
Acţiunea piesei se petrece pe cele două tărâmuri – al celor vii şi al celor plecaţi pe lumea cealaltă. Cei aflaţi în viaţă vin la cimitir cu o floare, plângându-i pe aceia pe care i-au pierdut, e un zbucium continuu pentru că cei care-şi trăiesc viaţa pe pământ au pierdut legătură cu persoanele dragi de pe tărâmul celălalt. E o comedie dulce-amară care ne prezintă viaţa aşa cum e ea, cu bucuriile şi tristeţile ei, cu iubiri şi despărţiri, evenimente din viaţa noastră de fiecare zi peste care trecem uneori prea repede. Sursa: Ziarul Ora25

0 comentarii

Readers Comments

Onesti Video

www.onestivideo.blogspot.ro

FLICKR PHOTO STREAM

dailyvid

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide