Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Rafinorii din Onești se întâlnesc cu premierul Ponta 0 Comments

By Admin
vineri, 1 martie 2013 | Posted in ,

- Sindicatul Rafinorul i-a solicitat prim-ministrului ca situația de la Rafo și de pe Platforma industrială Borzești să fie analizată în Guvern, după modelul altor întreprinderi. Premierul a fixat întâlnirea pe 6 martie.

Conducerea Sindicatului Rafinorul, din societatea Rafo Onești, i-a solicitat premierului Victor Ponta ca situația în care se află, în prezent, Platforma industrială Borzești să facă obiectul unei analize la nivelul Guvernului și al instituțiilor statului, identice cu analizele făcute la nivel național pentru alte grupuri industriale, cu efecte majore asupra componentei economice și sociale. Răspunsul premierului a fost promt și clar: se va întîlni cu sindicaliștii pe 6 martie, iar la întîlnire a invitat și reprezentanți ai acționariatului de la Rafo. Totul va avea loc la Ministerul Economiei. “În mod categoric – a opinat liderul Sindicatului Rafinorul, Ion Marian – Rafo, Platforma Industrială Borzești și municipiul Onești nu reprezintă un centru de interes în România, dar considerăm că acum, după mulți ani în care nimeni nu a dorit o analiză și implicare asupra zonei, ar fi momentul unei astfel de analize, dar și de intervenție și sprijin din partea factorilor guvernamentali și instituționali.”...Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Rafinorii din Onești se întâlnesc cu premierul Ponta"