Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Parastas cu parlamentari, pentru UTON si RAFO, in Consiliul Local Onesti 0 Comments

By Admin
vineri, 22 martie 2013 | Posted in , ,

Delicata problematica socio-economica generata de “caderea” principalelor societati de pe platforma petrochimica Onesti a tinut capul de afis a ultimei sedinte de Consiliu Local (CL). In prezenta a 3 parlamentari, 2 deputati si un senator, alesii onestenilor au discutat joi – pret de 2 ore – modul in care poate fi resuscitata inima economica a orasului. In timp ce deputatul PDL Valerian Vreme a fluturat spectrul nationalizarii societatilor UTON si RAFO, social-democratii s-au pronuntat pentru elaborarea unui Memoriu, care sa fie asumat de toate fortele politice si remis – ulterior – Guvernului. De la discutii au lipsit oficialii societatilor amintite, insa a fost prezent administratorul companiei de termoficare – Termon CT. Pe un ton “apocaliptic”, acesta a decretat ca Termon se afla in faliment. 

Preluare video de pe site-ul Onesti Online

Timp de 2 ore, parlamentari, sindicalisti si consilieri locali onesteni au discutat in cadrul ultimei sedinte de CL (21 martie) pe marginea situatiei in care se afla UTON si RAFO, doua foste perle ale platformei petrochimice Borzesti. La discutii au participat 2 parlamentari onesteni, deputatul Valerian Vreme (PDL) si senatorul Marcel Bujor (PP-DD), fostul manager al hotelului Trotus din localitate. Lor li s-a alaturat Constantin Avram, deputat PC ales, la pas, in colegiul 6 (Onesti). Dezbaterile au fost generate de conducerea Primariei Onesti, in contextul inflamarii situatiei socio-economice de la UTON, societate aflata la un pas de intrarea in insolventa. Stefan Parvu, liderul de sindicat de la UTON, a declarat ca societatea s-a confruntat in ultimii ani cu o rea-vointa vadita a patronului Marian Iancu, Parvu apreciind ca societatea onesteana va lua drumul lichidarii dupa modelul inaugurat de Iancu la clubul de fotbal Poli Timisoara. Sindicalistul a aratat ca insolventa ar putea fi o cale spre redresarea UTON, dar ca patronatul are cu totul alte intentii. “Intentia lor e sa taie, maruntel, fabrica. Din octombrie nu a mai luat nimeni niciun ban. Ne batem cu morile de vant”, a afirmat Parvu...Bacau.net

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Parastas cu parlamentari, pentru UTON si RAFO, in Consiliul Local Onesti"