6 calculatoare donate catre Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

6 calculatoare donate catre Biblioteca Municipală "Radu Rosetti"

3.12.12
 In data de 27 noiembrie 2012, Biblioteca Municipala „Radu Rosetti” a primit cu titlu de donatie un numar de sase calculatoare din partea S.C. SYSTEM PLUS SRL Bucuresti, donatie intermediata de deputatul in Colegiul 6 Bacau, Dl Valerian Vreme.
Sistemele de calcul au fost instalate in Sala Internet adulti, beneficiarii lor fiind atat cei inscrisi in proiectul de initiere IT „Calculator pentru toate varstele. Curs de initiere pentru pensionari si persoane de varsta a treia” organizat de Cabinetul Parlamentar – Deputat Valerian Vreme in parteneriat cu Primaria Municipiului Onesti – Primar Victor Laurentiu Neghina, Biblioteca Municipala „Radu Rosetti” si Centrul de Formare Profesionala SC „BIOIT” SRL Onesti, cat si restul utilizatorilor, indiferent de varsta, in limita locurilor disponibile.
Alaturi de cele zece calculatoare care au dotat biblioteca in Programul „Biblionet – Lumea in biblioteca mea” primite de la Fundatia IREX Romania in anul 2010, aceasta noua achizitie contribuie la o atmosfera de lucru adecvata, oferind facilitati de acces public la informatie si instruire moderna.
 Multumirile personalului si ale utilizatorilor Compartimentului Informatizare din cadrul bibliotecii se indreapta cu recunostinta spre cei care au facut posibil, cu generozitate, acest dar cotidian, premergator Sarbatorilor de iarna, pe care le dorim tuturor binecuvantate si linistite!

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu