Start la repartizarea computerizata: Aproape 1.000 de "bobocei" in liceele din Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Start la repartizarea computerizata: Aproape 1.000 de "bobocei" in liceele din Onesti

19.7.12
S-a dat startul la repartizarea computerizata la admiterea in licee, iar in Onesti, in topul unitatilor de invatamânt sunt, asa cum era de asteptat, Colegile Nationale "Dimitrie Cantemir" si "Grigore Moisil". In intreg judetul pe lista de inscrisi apar 5.268 de candidati, 924 fiind numai in liceele din municipiul de pe Trotus. Marea lor majoritate au intrat dupa prima optiune. Sunt insa si 36 de elevi la nivel judetean care au ramas nevalidati. Unul este de la Grupul Scolar Auto Onesti.

Lista candidatilor inscrisi la admiterea in licee, in urma repartizarii computerizate, a fost facuta publica. 99,32 dintre cei 5.268 de elevi inscrisi pe lista pentru liceele din judetul Bacau au fost validati ca admisi, adica 5.232 de "bobocei". 120 dintre elevi au venit in liceele bacauane din judetele Neamt, Vaslui, Vrancea, Buzau, Harghita, Iasi, chiar si Mehedinti, Bucuresti sau Covasna. In urma repartizarii au ramas nevalidati doar 36 de elevi din cauza numarului mic de optiuni completate pe fisa de inscriere. Prima medie nerepartizata este de 8.34, iar ultima - 3.53.

Media cea mai mare e din Onesti

Primul candidat inscris in lista pe zona Onesti, dupa media de absolvire, dar si pe total judet, este Denisa Alexanda Matei cu media de admitere 10, care provine de la Scoala "George Calinescu" Onesti si a intrat la Colegiul National "Dimitrie Cantemir"...Onesti Expres

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu