Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Rafo reia negocierea unui imprumut de 330 milioane euro 0 Comments

By Admin
luni, 2 iulie 2012 | Posted in

Administratorii societatii Rafo Onesti vor solicita, la inceputul lunii august, acordul actionarilor pentru negocierea unui credit de 330 de milioane de euro de la creditori externi, pentru finantarea proiectului de retehnologizare si modernizare a instalatiilor rafinariei. Va fi, practic, o reluare a unei astfel de initiative, pusa pe rol inca din 2009.
In luna aprilie, actionarii de la Rafo au respins, insa, o propunere similara, privind atragerea unor imprumuturi in valoare cumulata de 70 de milioane de euro si au revocat decizii ale adunarilor generale ale actionarilor din 2009 si 2010 privind contractarea unui imprumut de 330 de milioane de euro cu garantia statului. Hotarirea a pus pe jar salariatii rafinariei si nu numai, dar reprezentantul actionarului majoritar, Iakov Goldovskiy, a dat imediat asigurari ca Petrochemical Holding, inregistrata în Austria, care detine 96,5% din capitalul companiei din Onesti, nu va renunta la aceasta. (Petru DONE)

Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Rafo reia negocierea unui imprumut de 330 milioane euro"