Prefectul Claudiu Octavian Şerban a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Prefectul Claudiu Octavian Şerban a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

18.7.12
Urmare a fenomenelor meteorologice periculoase caracterizate de precipitaţii, descărcări electrice şi vânt puternic cu aspect de vijelii manifestate în data de 15 iulie 2012, pe raza judeţului Bacău, prefectul Claudiu Octavian Şerban a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă marţi, 17 iulie 2012, la ora 11.00 pentru a analiza pagubele înregistrate în judeţ.
La şedinţă au participat reprezentanţii instituţiilor publice cu atribuţii specifice în domeniu, alături de subprefectul judeţului, Constantin Dorian Pocovnicu, preşedintele Consiliului Judeţean, Dragoş Benea şi viceprimarul municipiului Bacău, Dragoş Luchian.
Sinteza efectelor produse de fenomenele meteorologice pe teritoriul judeţului Bacău a fost prezentată de comandantul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, general Mihai Simionescu. Unităţile de învăţământ din judeţ au făcut obiectul unei analize separate, sinteza pagubelor de la nivelul şcolilor din judeţ fiind prezentată de doamna Teodora Craus, inspector şcolar general. De asemenea, domnul viceprimar Dragoş Luchian a prezentat situaţia verificărilor efectuate de Primăria municipiului Bacău, privind pagubele înregistrate la unităţile şcolare de pe raza municipiului, evaluarea parţială a acestora ridicându-se peste 1.000.000 lei...Mega Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu