Încep lucrările de modernizare la Maternitatea Onești | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Încep lucrările de modernizare la Maternitatea Onești

23.7.12
La început lunii august, la Onești, vor începe lucrările de modernizare a Maternității Spitalului Municipal. Este vorba despre un proiect de două milioane de euro, realizat cu finanțare de la Banca Mondială, în urma căruia maternitatea va fi renovată și modernizată după cele mai noi standarde în domeniu.
Deschisă în 1970, maternitatea din Onești nu a fost reabilitată niciodată timp de 42 de ani, ci doar igienizată. Proiectul de reabilitare a avut de așteptat câțiva ani, dar în sfârșit, în aproximativ trei săptămâni vor începe lucrările care vor aduce maternitatea Spitalului Municipal Onești la nivel european. Valoarea investiției se ridică la două milioane de euro, iar lucrările vor fi finalizate în decurs de un an.
Vor fi complet modernizate subsolul, parterul, nivelele doi, trei și patru iar pentru nivelele unu și cinci, se vor căuta surse de finanțare din altă parte. Primarul Oneștiului, Laurențiu Neghină, a declarat deja că municipalitatea se va implica pentru găsirea unor soluții optime, astfel încât toată clădirea Maternității oneștene să fie modernizată la standarde europene.
Maternitatea își va schimba fața radical, iar mamele și nou-născuții se vor bucura de cele mai bune condiții...Ziarul Ora25

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu