Încep înscrierile pentru campionatul județean de minifotbal | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Încep înscrierile pentru campionatul județean de minifotbal

23.7.12
Demarat în urmă cu 6 ani Campionatul Municipal de Minifotbal a devenit o tradiție pentru băcăuani, ajungând anul acesta la cea de-a VII-a ediție. Totodată minifotbalul în județul nostru s-a dezvoltat de la an la an, cu rezultate din ce în ce mai bune la nivel național, cu jucători selecționați în echipa națională de minifotbal, dublă campioană europeană, dar și cu o extindere în orașul Onești.

Anul acesta Tsunami Onești a jucat în faza regională unde s-a oprit chiar în fața medaliatei cu bronz la naționalele din 2011, echipa Railex Suceava, iar Roxvapin Onești s-a deplasat la Iași pentru a evolua în cadrul Cupei României. Bacăul a fost reprezentat la cel mai înalt nivel de 3 echipe Victoria, Spartak și FC Coriolan. Dintre acestea FC Coriolan Bacău a obținut cele mai bune rezultate terminând Cupa României în primele 8 echipe din țară.

Deși este încă vacanță minifotbalul băcăuan se pregătește de o nouă ediție de campionat. Astfel, până pe data de 25 august iubitorii de minifotbal din Bacău și Onești au posibilitatea de a se înscrie în noua ediție a Campionatului Județean de Minifotbal. Pentru ca pe 1 septembrie la Bacău și Onești să debuteze în același timp sub egida Asociației Județene de Minifotbal cele două campionate care ne reprezintă județul la nivel național. Taxa de înscriere este de 200 lei, înscrierile se pot face la următoarele numere de telefon: 0727.137.053, 0757.504.176, precum și în cadrul bazelor sportive Dribbling din Onești și Lider Sport din Bacău.
La fel ca și în edițiile precedente cele mai bune echipe ne vor reprezenta în Campionatul Național și respectiv Cupa României la Minifotbal, competiții organizate de Federația de Minifotbal din România.

Un eveniment inedit pentru ediția din acest an, este reprezentat de faptul că la finalul turului cele mai bune echipe de la Bacău și Onești vor juca în Supercupa Bacăului la Minifotbal, un eveniment care vrea să contribuie la promovarea minifotbalului în județul Bacău, după cum ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

”Pentru a ne putea impune la nivel național și vedem deja că minifotbalul s-a dezvoltat foarte mult și la nivel european, avem un campionat european, o ligă a campionilor, trebuie să avem competiții din ce în ce mai puternice la nivel local. Acesta este și scopul nostru de a aduce cât mai mulți iubitori de minifotbal în cadrul acestor campionate și să sperăm că pentru 2013 vom putea să avem un cuvânt mai important de spus și în plan național”, a declarat același Gheorghe Burleanu.


Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Gheorghe Burleanu
Preşedinte
Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Bacău
Tel. 0727.137.053, 0757.504.176

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu