Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Gigel Frone, duet cu Connect-R pe hitul verii chiar in studioul ProFM de la Cazino, Mamaia! Vara nu dorm, intr-o varianta pe care n-ai mai auzit-o! 0 Comments

By Admin
luni, 9 iulie 2012 | Posted in

ProFM cauta "Sufletel pentru Gigel" pe litoral iar in weekend l-am avut si pe Connect-R in studioul de la mare alaturi de Gigel Frone. Cei doi au cantat impreuna hitul verii "Vara nu dorm".
Campania "Sufletel pentru Gigel" este in plina desfasurare la malul marii acolo unde Dj-ii ProFM au misiunea de a o gasi pe cea care il va cucerii pe Gigle Frone si care va marge cu el in Paris. Fetele inscrise se voteaza pe site-ul ProFM la final de saptamana asa ca pregateste-te sa alegi finalistele de vineri pana duminica...profm.ro

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Gigel Frone, duet cu Connect-R pe hitul verii chiar in studioul ProFM de la Cazino, Mamaia! Vara nu dorm, intr-o varianta pe care n-ai mai auzit-o!"