Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

"Dumnezeu NU exista". Declaratia soc facuta de doi cunoscuti cercetatori americani 0 Comments

By Admin
luni, 25 iunie 2012 | Posted in

Cum explica cei doi absenta divinitatii.


Universul nostru nu a fost creat de o mana divina, ci de legile fizicii, a declarat un cunoscut cercetator american, sambata, potrivit space.com

Cosmosul a inceput sa existe in urma cu 13,7 miliarde de ani, nu prin intermediul vreunul spirit omnipotent, ci doar prin felul in care interactioneaza fortele, crede el.

"Big Bang-ul a putut avea loc doar prin prezenta legilor fizicii", spune astrofizicianul Alex Filippenko de la Universitatea California, Berkeley.

"Cu legile fizicii, poti obtine universuri", a mai spus el in timpul unei discutii la o Conferinta SETICon 2, unde a fost invitat sa vorbeasca la categoria "A avut nevoie Big Bang-ul de o sclipire divina?".

In lumea ciudata a mecanicii, care descrie actiunile la nivel subatomic, fluctuatiile aleatorii pot produce materie si energie din nimic. "Fluctuatiile care apar in mecanica cuantica pot produce universuri", spune si astronomul Seth Shostak de la proiectul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence Institute)


Sursa: yoda.ro

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for ""Dumnezeu NU exista". Declaratia soc facuta de doi cunoscuti cercetatori americani"