Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Chimcomplex deschide ofertele pentru noile electrolizoare 0 Comments

By Admin
miercuri, 22 februarie 2012 | Posted in

Comisia de evaluare a ofertelor de furnizare a trei electrolizoare bipolare necesare pentru realizarea investitiei aprobate prin proiectul “Imbunatatirea eficientei energetice la electroliza cu membrana” de la societatea Chimcomplex Borzesti vor fi deschise astazi, 22 februarie, de la ora 12,00. Criteriul de atribuire a contractului de achizitionare este pretul cel mai scazut, astfel incit va fi aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Oferta financiara va avea o pondere de 70% la evaluare, iar oferta tehnica 30%.

Chimcomplex a solicitat electrolizoarele in proiectul care este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin programul Operational Sectorial “Cresterea competitivitatii economice” si care are o valoare totala de aproape 55 de milioane de lei. Cele trei echipamente trebuie sa fie de ultima generatie, fiecare cu cite 148 de elementi, in patru module. Un criteriu tehnic luat foarte serios in calcul este consumul de energie al echipamentelor, tehnologia electrolizei fiind energofaga. Beneficiarul cere sa primeasca toate echipamentele in maxim 18 luni de la semnarea contractului.

Acesta este cel mai important proiect de investitii la Chimcomplex, dupa construirea fabricii Soda M – electroliza cu membrana schimbatoare de ioni (1996) si a Instalatiei de cogenerare de energie electrica si termica (2008). Combinatul va avea, astfel, practic o noua instalatie de electroliza. (Petru DONE)

Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Chimcomplex deschide ofertele pentru noile electrolizoare"