Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Zonare fiscala controversata la Onesti 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 10 decembrie 2011 | Posted in

Cu 15 voturi pentru (PSD si PNL) si 5 impotriva (PDL), Consiliul Local Onesti a adoptat, la ultima sedinta, o hotarire prin care s-a stabilit noua zonare fiscala a municipiului, act normativ care a stirnit reactii de protest in oras, in special ca urmare a faptului ca toata platforma industriala a fost trecuta in zona A, cu taxe si impozite maxime pe terenuri si cladiri.

La stabilirea zonelor de impozitare s-au luat in calcul mai multi indicatori, printre care distanta fata de centrul orasului, existenta unor utilitati si facilitati, precum gazul, apa, termoficarea, energia electrica, telefonia fixa, canalizarile sau asfaltarile, precum si indicatorii de poluare. Pentru fiecare indicator s-a atribuit cite un punct, cu exceptia celui privind existenta drumurilor asfaltate, care a primit doua puncte, iar pentru fiecare strada in parte s-au insumat punctele obtinute...Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Zonare fiscala controversata la Onesti"