Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Doi salariati ai unei societati din Onesti, la un pas de moarte la locul de munca 0 Comments

By Admin
miercuri, 14 decembrie 2011 | Posted in

- doi salariati de la o societate din Onesti au fost la un pas de moarte dupa ce s-au bagat intr-o cisterna fara aer, pentru a efectua niste lucrari – din fericire, cei doi au fost gasiti la timp de colegii lor si transportati, in stare de lesin, de urgenta, la spital, unde in urma ingrijirilor specifice, si-au revenit – Inspectoratul Teritorial de Munca a facut cercetari la locul accidentului.
Marti, 13 decembrie a fost, in cele din urma, o zi cu mare noroc pentru doi angajati ai societatii Carom din Onesti, judetul Bacau, acestia supravietuind miraculos unui accident la locul de munca. Unul produs, se pare, pe fondul propriei ignorante in efectuarea unor lucrari la nivelul unei cisterne-vagon. Incidentul s-a petrecut in cursul diminetii si a fost raportat Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bacau, o echipa deplasindu-se imediat la locul indicat pentru a cerceta cauzele producerii lui...Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Doi salariati ai unei societati din Onesti, la un pas de moarte la locul de munca"