Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 14 decembrie 2011

Consiliul Local Onesti a infiintat o noua societate comerciala pentru furnizarea apei in oras

La initiativa primarului Emil Lemnaru, consilierii locali din Onesti au aprobat, in sedinta de saptamina aceasta, infiintarea societatii comerciale Apa Municipal SA, firma din subordinea municipalitatii, care se va ocupa cu distributia apei potabile in oras.

Hotarirea a fost aprobata cu 15 voturi pentru (PSD si PNL) si 5 abtineri (PDL). Democrat-liberalii si-au motivat abtinerea de la vot prin faptul ca noua firma e un fel de “struto-camila”, dupa cum a apreciat consilierul Stefan Martin, care a aratat ca se teme ca nu cumva societatea nou infiintata sa nu ajunga si ea in faliment, la fel cum s-a intimplat si cu fosta firma de termoficare, Termon SRL, infiintata tot in subordinea municipalitatii onestene.

“E un lucru dovedit ca administrarea de catre stat a unei societati comerciale e un fiasco – a argumentat Stefan Martin. Ar trebui ca administrarea sa fie facuta de un operator privat”. Consilierii au mai aprobat, la propunerea primarului, tot prin vot, si numirea administratorului unic al firmei, in persoana lui Octavian Doru Dragoi, precum si a cenzorilor Eugen Stroe, Gelu Octavian Iftodi, Daniel Gutu si Viorica Porfir. Au votat pentru 13 consilieri de la PSD si PNL, in timp ce alesii de la PDL au anuntat ca nu voteaza...Ziarul de Bacau

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu