Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Consiliul Local Onesti a infiintat o noua societate comerciala pentru furnizarea apei in oras 0 Comments

By Admin
miercuri, 14 decembrie 2011 | Posted in

La initiativa primarului Emil Lemnaru, consilierii locali din Onesti au aprobat, in sedinta de saptamina aceasta, infiintarea societatii comerciale Apa Municipal SA, firma din subordinea municipalitatii, care se va ocupa cu distributia apei potabile in oras.

Hotarirea a fost aprobata cu 15 voturi pentru (PSD si PNL) si 5 abtineri (PDL). Democrat-liberalii si-au motivat abtinerea de la vot prin faptul ca noua firma e un fel de “struto-camila”, dupa cum a apreciat consilierul Stefan Martin, care a aratat ca se teme ca nu cumva societatea nou infiintata sa nu ajunga si ea in faliment, la fel cum s-a intimplat si cu fosta firma de termoficare, Termon SRL, infiintata tot in subordinea municipalitatii onestene.

“E un lucru dovedit ca administrarea de catre stat a unei societati comerciale e un fiasco – a argumentat Stefan Martin. Ar trebui ca administrarea sa fie facuta de un operator privat”. Consilierii au mai aprobat, la propunerea primarului, tot prin vot, si numirea administratorului unic al firmei, in persoana lui Octavian Doru Dragoi, precum si a cenzorilor Eugen Stroe, Gelu Octavian Iftodi, Daniel Gutu si Viorica Porfir. Au votat pentru 13 consilieri de la PSD si PNL, in timp ce alesii de la PDL au anuntat ca nu voteaza...Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Consiliul Local Onesti a infiintat o noua societate comerciala pentru furnizarea apei in oras"