Evenimente Rutiere

Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat, la data de 17.11.2011, pe C. Ionuț, de 28 ani, care conducea un autoturism pe strada Victor Babeș din Onești în timp ce avea o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 17.11.2011, în jurul orei 19.00, N. Olivia, de 22 ani, din județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în interiorul localității Sascut, pe fondul neatenției în conducere, i-a accidentat pe P. Mihai, de 48 de ani, din județul Vrancea, V. Constantin, de 37 de ani, din județul Vrancea și pe A. Dănuț, de 56 de ani, din Onești, care traversau strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

P. Mihai și V. Constantin au fost internați pentru îngrijiri medicale la Spitalul Focșani, respectiv la Spitalul Adjud. A treia victimă, A. Dănuț, a fost transportată și internată la Spitalul Județean Bacău.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


politiaromana.ro
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages