Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Acordarea Ajutoarelor Pentru Incalzirea Locuintelor In Sistem Centralizat In Sezonul Rece 2011-2012 In Onesti 0 Comments

By Admin
vineri, 7 octombrie 2011 | Posted in

Consumatorii cu venituri medii nete pe membru de familie de pana la 786 lei si persoanele singure cu venit de pana la 1.082 lei vor beneficia in perioada 1 noiembrie 2011 - martie 2012 de ajutoare lunare la incalzire acordate cumulat, de la bugetul de stat si bugetul local prin compensarea procentuala a consumului lunar normat de energia termica pentru incalzire de pana la 97%.
Cererile si declaratiile pe proprie raspundere, completate cu datele proprietarului de apartament, titularului contractului de inchiriere sau un membru al familiei major si legal imputernicit ori, dupa caz reprezentantul legal al persoanei singure care nu a implinit varsta de 18 ani se vor depune la sediul S.C.Termon CT S.A.Onesti din str. Jupiter nr.3
Ajutoarele la incalzire se acorda incepand cu luna depunerii cererii pentru cei care depun documentele pana la data de 20 a lunii respective si incepand cu luna urmatoare in cazul depunerii documentelor dupa aceasta data.

Cum influenteaza ajutoarele la incalzire valoarea facturii,exemple de calcul:
Pentru o familie cu un venit mediu net pe membru de familie de 155 lei, detinatoare a unui apartament cu doua camere si un consum la incalzire de 1,49 Gcal, valoarea facturii pe luna de iarna va fi de 13,3 lei de apartament, rezultand un pret mediu de 9 lei/Gcal. Valoarea ajutorului acordat: 430,12 lei.
Pentru o familie cu un venit mediu net pe membru de familie de 480 lei, detinatoare a unui apartament cu doua camere si un consum la incalzire de 1,49 Gcal, valoarea facturii pe luna de iarna va fi de 106,42 lei de apartament, rezultand un pret mediu de 71 lei/Gcal. Valoarea ajutorului acordat: 337 lei.
Pentru o familie cu un venit mediu net pe membru de familie de 786 lei, detinatoare a unui apartament cu doua camere in municipiul Onesti si un consum la incalzire de 1,49 Gcal, valoarea facturii pe luna de iarna va fi de 150,76 lei de apartament, rezultand un pret mediu de 101 lei/Gcal. Valoarea ajutorului acordat: 292,66 lei.

Consumurile realizate peste consumul maxim normal al apartamentului nu beneficiaza de reducere, platindu-se intgral la pretul gigacaloriei in vigoare, nesubventionat.

S.C. TERMON CT S.A.ONESTI

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Acordarea Ajutoarelor Pentru Incalzirea Locuintelor In Sistem Centralizat In Sezonul Rece 2011-2012 In Onesti"