Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Au sustras bunuri din mai multe autoturisme și sunt cercetați pentru furt calificat 0 Comments

By Admin
vineri, 9 septembrie 2011 | Posted in

Polițiștii i-au identificat și depistat, la data de 08.09.2011, în urma investigațiilor efectuate, pe S. Mihai, de 20 de ani, S. Comisar, de 18 ani și doi minori de 13 ani, din comuna Buciumi, suspectați de săvârșirea mai multor furturi din autoturisme comise pe raza municipiului Onești.

În urma descinderilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale la locuințele suspecților au fost identificate și ridicate trei radiatoare auto și 6 acumulatori auto, despre care s-a stabilit că provin din furturi din autoturisme comise în municipiului Oneşti, în perioada 31.08 - 07.09.2011.

Prejudiciul, în valoare de 4000 lei, a fost recuperat în totalitate iar bunurile au fost predate părţilor vătămate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti a dispus cercetarea făptuitorilor în stare de libertate, iar în cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.


Inspectoratul de Politie Judetean

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Au sustras bunuri din mai multe autoturisme și sunt cercetați pentru furt calificat"