Depistat şi reţinut la surt timp după ce a accidentat un cetăţean şi a părăsit locul faptei | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Depistat şi reţinut la surt timp după ce a accidentat un cetăţean şi a părăsit locul faptei

7.6.11
Poliţiştii din municipiul Oneşti au fost sesizaţi la data de 05.06.2011, în jururl orei 15.30, despre faptul că pe str. Calea Mărăşeşti, din localitate, în zona intersecţiei cu str. Calea Trotuşului, a avut loc un accident de circulaţie cu victimă iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Rutier Oneşti, care a stabilit că autovehiculul implicat în accident este o autoutilitară cu cabină şi prelată albastră, înmatriculată în judeţul Braşov, care l-a accidentat pe numitul C. Gheorghe, de 71 ani, din Oneşti, ce se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma activităţilor desfăşurate autoutilitara a fost oprită în trafic la intrarea în municipiul Bacău, iar la volanul acesteia a fost identificat C. Cornel, de 36 ani, din Braşov.

Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Oneşti şi internată la Secţia Chrurgie. Atât conducătorului auto cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Faţă de C. Cornel s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore...Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu